VIG Plaza

Tresnjinog Cveta
Beograd

VIG Plaza View1

Vrste Nepokretnosti

Kancelarijski Prostor
Površina Nepokretnosti
11,000 m²
Raspoloživ Prostor
200 m² - 5,000 m²
Zakup
Zakup

OpisKliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Kliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Zgrada je izgradjena u skladu sa najvisim standardima i predstavlja kvalitetan i moderan prostor za kancelarije. Svaka prozorska osa omogucava laku podelu prostora, nudi mogucnost da se organizuje kancelarijski prostor individualno, grupno ili kombinovano - da bude sto funkcionalnije.

Moderna fasada sa integrisanim solarnim oknima zajedno sa savremenim sistemima za grejanje/hladjenje/ventilaciju i sistemi za kontrolu temperature obezbedjuju maksimalan komfort a i savrseno radno okruzenje. Sitemske cevi se nalaze ispod poda sto olaksava telefonske, elektricne i kompjuterske instalacije. Automatski sistem kontrole koji se fokusira na energetsku efikasnost ce optimizirati dugorocne tekuce troskove ove "pametne zgrade".

Druge prednosti ove zgrade su i podzemni parking na dva nivoa za 127 vozila, video nadzor, kontrola ulaza i bezbednosni sistem, tehnicka podrska i upravljanje objektom koje je dostupno 24/7. Prostrano predvorje, konferencijske sale i atraktina terasa na 7. spratu idealna za organizovanje raznih proslava, su samo neke od prednosti VIG Plaza zgrade.

Ova nepokretnost ima oko 4.000 m2 i izgradila ju je Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group je vodeca kompanija za osiguranje u Centralnoj i Istocnoj Evropi sa tradicijom dugom 180 godina. Misija firme je - stvaranje i razvoj bezbednosti i obezbedjivanje kvaliteta koji odgovara savremenim poslovnim standardima - sto je i savrsena osnova za koncept moderne poslovne zgrade.

Izgradjena je u skladu sa zapadnoevropskim standardima A klase, nudi maksimalnu funkcionalnost i vrhunski kvalitet. Zgrada od 8 spratova VIG Plaza raspolaze 6.200 m2 prostora za iznajmljivanje.
Posolovna zgrada A klase je smestena u prestiznom kraju Novog Beogrda, u Bloku 11a - u ulici Tresnjinog Cveta, u veoma cenjenom kraju poslovnog dela Novog Beogarda.

Blok 11a je deo Novog Beograda gde se nalaze sve vaznije poslovne zgrade - i gde su vodece svetske kompanije osnovala svoja sedista u proteklih par godina.

Ova zgrada je smestena izmedju tri velika bulevara na Novom Beogrdu (Bulevar Mihajla Pupina, Bulevar Umetnosti i Bulevar Nikole Tesle) i to obezbedjuje vasim poslovima u zgradi VIG Plaza najpovoljniju lokaciju, prvoklasnu infrastrukturu i ugostiteljke objekte u kraju.

Perfektne saobracajne veze u neposrednoj blizini ukljucuju i izlaz na autoput, aerodrom u blizini i prilaz starom delu grada za svega par minuta. U isto vreme,VIG Plaza je pozicionirana u mirnom kraju pored reke, parkova, zelenila koje okruzuje Dunavski kej. 


reg. br. 101

Kontaktirajte agenta
*Molimo Vas unesite svoje ime ! *Molimo Vas unesite svoje prezime ! *Molimo Vas unesite broj telefona! *Molimo Vas unesite ispravnu email adresu !
Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.
Generally the personal information we collect from you are for the purposes of:
  • Dealing with your enquiries
  • Providing you with newsletter, press releases, blogs and associated communications
  • Downloading materials you have requested
Kontaktiraj agenta
Added to Shortlist:
Loading