Poslovna Zgrada Grawe

Bulevar Mihajla Pupina
Beograd

Poslovna Zgrada Grawe View1

Vrste Nepokretnosti

Kancelarijski Prostor
Površina Nepokretnosti
15,000 m²
Raspoloživ Prostor
150 m² - 5,000 m²
Zakup
Zakup

OpisKliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Kliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Zgrada se sastoji od prizemlja i sedam spratova. U prizemlju ce biti maloprodaja, dok su gornji spratovi uredjeni da budu kancelarijski prostor. Podzemna garaza ima vise od 80 mesta za parkiranje, a moze da se koristi i spoljasnji parking.

Ova poslovna zgrada B+ klase izuzetne izrade i karakteristika predstavlja jedinstvnu priliku za svaki ozbiljan posao koji trazi kvalitetan kancelarijski prostor u glavnoj poslovnoj zoni.

 
Grawe Office Building je smestena na raskrsnici glavnih ulica na Novom Beogardu (Proleterske solidarnosti i Bulevar Mihajila Pupina) i u blizini je bitnih zgrada i hotela.

Ova lokacija je najatraktivnija u ovom delu grada – Blok 26 je projektovan na konkursu Medjunarodnog urbanistickog planiranja i arhitekture kao deo buduceg business centra na Novom Beogradu. Dobra je povezanost sa autoputem (i sa aerodromom) a preko  Bulevara Mihajila Pupina i Braknovog mosta stize se brzo i do starog dela grada.


reg. br. 101

 

 

 

Kontaktirajte agenta
*Molimo Vas unesite svoje ime ! *Molimo Vas unesite svoje prezime ! *Molimo Vas unesite broj telefona! *Molimo Vas unesite ispravnu email adresu !
Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.
Generally the personal information we collect from you are for the purposes of:
  • Dealing with your enquiries
  • Providing you with newsletter, press releases, blogs and associated communications
  • Downloading materials you have requested
Kontaktiraj agenta
Added to Shortlist:
Loading