Tri Lista Duvana

Boulevard Kralja Aleksandra

Tri Lista Duvana View1

Property Type

Office
Property Size
8,700 m²
Available Space
250 m² - 8,700 m²
Tenure
Lease

DescriptionClick Here To View Mapped Property

Click Here To View Mapped Property

Ova zgrada A klase ima iskljucivo poslovno – komercijalnu namenu i nudi kancelarijski prostor od 8,700 m2.
Garaza se prostire na dva podzemna nivoa i ima 51 mesto za parking.

Tehnicki prostor neophodan za normalno funkcionisanje objekta se nalazi na prvom podzemnom nivou. Postoje prostorije za klimatizaciju, grejanje, merenje vode, odlaganje smeca.

Takodje je planirano da se na oba podzemna nivoa nalaze i manje prostorije za elektricne table.

Na -1 nivou, pre ulaska u garazu, nalazi se prostor za trafo stanicu sto je isplanirano posebnim arhitektonskim projektom. U prizemlju objekta su maloprodajne jedinice i glavni ulaz u poslovne prostorije na spratu. Od prvog do devetog sprata su poslovne jedinice. Na svakom spratu od prvog do sedmog su planirane dve jedinice sa zajednickim sanitarnim objektima, kuhinjom i centralnom prostorijom za odlaganje. Na osmom i devetom spratu je planirana jedna jedinica s obzirom na to da je u tom delu prostor manji.Na terasi krova su rashladne centrale i dizel agregati.

Zgrada je smestena u samom centru Beograda, u neposrednoj blizini skupstine, gradske vlade i ministarstva i na samo 10 minuta udaljenosti od glavne pesacke zone, ulice Knez Mihajlove.

Objekat je udaljen od autoputa oko 1.5 km (20 minuta voznje do aerodroma). Zauzima izuzetno vidljiv polozaj na uglu dve najznacajnije ulice: Kneza Milosa i Bulevar kralja Aleksandra. Preko puta zgrade je glavna posta, a odmah pored je i ceska ambasada. Zgrada ima i direktan pogled na "Pionirski park".


reg. br. 101

Contact Agent
*Please enter your first name! *Please enter your last name! *Please enter your phone number! *Please enter valid email address!
Jones Lang LaSalle (JLL), together with its subsidiaries and affiliates, is a leading global provider of real estate and investment management services. We take our responsibility to protect the personal information provided to us seriously.
Generally the personal information we collect from you are for the purposes of:
  • Dealing with your enquiries
  • Providing you with newsletter, press releases, blogs and associated communications
  • Downloading materials you have requested
Contact Agent
Added to Shortlist:
Loading