VIG Plaza

Tresnjinog Cveta
Beograd

VIG Plaza View1

Vrste Nepokretnosti

Kancelarijski Prostor
Površina Nepokretnosti
11,000 m²
Raspoloživ Prostor
200 m² - 5,000 m²
Zakup
Zakup

OpisKliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Kliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Zgrada je izgradjena u skladu sa najvisim standardima i predstavlja kvalitetan i moderan prostor za kancelarije. Svaka prozorska osa omogucava laku podelu prostora, nudi mogucnost da se organizuje kancelarijski prostor individualno, grupno ili kombinovano - da bude sto funkcionalnije.

Moderna fasada sa integrisanim solarnim oknima zajedno sa savremenim sistemima za grejanje/hladjenje/ventilaciju i sistemi za kontrolu temperature obezbedjuju maksimalan komfort a i savrseno radno okruzenje. Sitemske cevi se nalaze ispod poda sto olaksava telefonske, elektricne i kompjuterske instalacije. Automatski sistem kontrole koji se fokusira na energetsku efikasnost ce optimizirati dugorocne tekuce troskove ove "pametne zgrade".

Druge prednosti ove zgrade su i podzemni parking na dva nivoa za 127 vozila, video nadzor, kontrola ulaza i bezbednosni sistem, tehnicka podrska i upravljanje objektom koje je dostupno 24/7. Prostrano predvorje, konferencijske sale i atraktina terasa na 7. spratu idealna za organizovanje raznih proslava, su samo neke od prednosti VIG Plaza zgrade.

Ova nepokretnost ima oko 4.000 m2 i izgradila ju je Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group je vodeca kompanija za osiguranje u Centralnoj i Istocnoj Evropi sa tradicijom dugom 180 godina. Misija firme je - stvaranje i razvoj bezbednosti i obezbedjivanje kvaliteta koji odgovara savremenim poslovnim standardima - sto je i savrsena osnova za koncept moderne poslovne zgrade.

Izgradjena je u skladu sa zapadnoevropskim standardima A klase, nudi maksimalnu funkcionalnost i vrhunski kvalitet. Zgrada od 8 spratova VIG Plaza raspolaze 6.200 m2 prostora za iznajmljivanje.
Posolovna zgrada A klase je smestena u prestiznom kraju Novog Beogrda, u Bloku 11a - u ulici Tresnjinog Cveta, u veoma cenjenom kraju poslovnog dela Novog Beogarda.

Blok 11a je deo Novog Beograda gde se nalaze sve vaznije poslovne zgrade - i gde su vodece svetske kompanije osnovala svoja sedista u proteklih par godina.

Ova zgrada je smestena izmedju tri velika bulevara na Novom Beogrdu (Bulevar Mihajla Pupina, Bulevar Umetnosti i Bulevar Nikole Tesle) i to obezbedjuje vasim poslovima u zgradi VIG Plaza najpovoljniju lokaciju, prvoklasnu infrastrukturu i ugostiteljke objekte u kraju.

Perfektne saobracajne veze u neposrednoj blizini ukljucuju i izlaz na autoput, aerodrom u blizini i prilaz starom delu grada za svega par minuta. U isto vreme,VIG Plaza je pozicionirana u mirnom kraju pored reke, parkova, zelenila koje okruzuje Dunavski kej. 


reg. br. 101

Kontaktirajte agenta
*Molimo Vas unesite svoje ime ! *Molimo Vas unesite svoje prezime ! *Molimo Vas unesite broj telefona! *Molimo Vas unesite ispravnu email adresu !
Kontaktiraj agenta
Added to Shortlist:
Loading