Poslovna Zgrada Grawe

Bulevar Mihajla Pupina
Beograd

Poslovna Zgrada Grawe View1

Vrste Nepokretnosti

Kancelarijski Prostor
Površina Nepokretnosti
15,000 m²
Raspoloživ Prostor
150 m² - 5,000 m²
Zakup
Zakup

OpisKliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Kliknite Ovde Da Vidite Označene Nepokretnosti

Zgrada se sastoji od prizemlja i sedam spratova. U prizemlju ce biti maloprodaja, dok su gornji spratovi uredjeni da budu kancelarijski prostor. Podzemna garaza ima vise od 80 mesta za parkiranje, a moze da se koristi i spoljasnji parking.

Ova poslovna zgrada B+ klase izuzetne izrade i karakteristika predstavlja jedinstvnu priliku za svaki ozbiljan posao koji trazi kvalitetan kancelarijski prostor u glavnoj poslovnoj zoni.

 
Grawe Office Building je smestena na raskrsnici glavnih ulica na Novom Beogardu (Proleterske solidarnosti i Bulevar Mihajila Pupina) i u blizini je bitnih zgrada i hotela.

Ova lokacija je najatraktivnija u ovom delu grada – Blok 26 je projektovan na konkursu Medjunarodnog urbanistickog planiranja i arhitekture kao deo buduceg business centra na Novom Beogradu. Dobra je povezanost sa autoputem (i sa aerodromom) a preko  Bulevara Mihajila Pupina i Braknovog mosta stize se brzo i do starog dela grada.


reg. br. 101

 

 

 

Kontaktirajte agenta
*Molimo Vas unesite svoje ime ! *Molimo Vas unesite svoje prezime ! *Molimo Vas unesite broj telefona! *Molimo Vas unesite ispravnu email adresu !
Kontaktiraj agenta
Added to Shortlist:
Loading